Slutt for Free Record Shop i Norge - GameStop kjøper opp

Fra Wikinytt
Hopp til navigering Hopp til søk

Målform: Bokmål - Dato: 7. april 2008 - Oppdater siden - Rediger artikkelen - Flere nyheter

Musikk
Relaterte saker
Wikipedia
Mer informasjon om musikk på Wikipedia:


Free Record Shop er svært fornøyd med denne avtalen og den fantastiske muligheten dette salget gir oss for videre investeringer når det gjelder ekspansjon og etablering av vår detaljhandel i Benelux-landene. I tillegg er vi svært fornøyde med at vår stab fant en arbeidsgiver i GameStop-organisasjonen som kan hjelpe dem med deres planlagte vekst.


Hans Breukhoven

Vi er glade for å ha samarbeidet med Hans Breukhoven og hans lederteam ved Free Record Shop i forbindelse med dette oppkjøpet. Vi ser frem til å utvide vår produktive forretningsmodell i det norske markedet og arbeide sammen med det kunnskapsrike og energiske butikkpersonalet i Free Record Shop. Dette oppkjøpet er et nytt skritt i vår strategi for å bringe videospillbutikker til et økende marked rundt i verden.


R. Richard Fontaine


Norge: GameStop kjøper opp alle Free Record Shops 49 butikker i Norge, og dermed blir det slutt for CD-salget i disse butikkene.

GameStop er en global videospillforhandler, og driver over 5000 butikker på verdensbasis. Med oppkjøpet av Free Record Shops 49 butikker i Norge driver selskapet tilsammen 160 butikker i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Alle butikkene vil skifte navn til GameStop.

Butikksjef ved Free Record Shop i Mo i Rana, Marte Øverland, sier at det er litt vedmodig, og at de gjerne skulle fortsatt med å selge cd-er.

Transaksjonen er forventet ferdig tidlig i april.

Relaterte nyheter[rediger]