Hopp til innhold

Slutt for Free Record Shop i Norge - GameStop kjøper opp

Fra Wikinytt

Målform: Bokmål - Dato: 7. april 2008 - Oppdater siden - Rediger artikkelen - Flere nyheter

Musikk
Relaterte saker
Wikipedia
Wikipedia
Mer informasjon om musikk på Wikipedia:


Free Record Shop
Free Record Shop er svært fornøyd med denne avtalen og den fantastiske muligheten dette salget gir oss for videre investeringer når det gjelder ekspansjon og etablering av vår detaljhandel i Benelux-landene. I tillegg er vi svært fornøyde med at vår stab fant en arbeidsgiver i GameStop-organisasjonen som kan hjelpe dem med deres planlagte vekst.


Hans Breukhoven

Vi er glade for å ha samarbeidet med Hans Breukhoven og hans lederteam ved Free Record Shop i forbindelse med dette oppkjøpet. Vi ser frem til å utvide vår produktive forretningsmodell i det norske markedet og arbeide sammen med det kunnskapsrike og energiske butikkpersonalet i Free Record Shop. Dette oppkjøpet er et nytt skritt i vår strategi for å bringe videospillbutikker til et økende marked rundt i verden.


R. Richard Fontaine


Norge: GameStop kjøper opp alle Free Record Shops 49 butikker i Norge, og dermed blir det slutt for CD-salget i disse butikkene.

GameStop er en global videospillforhandler, og driver over 5000 butikker på verdensbasis. Med oppkjøpet av Free Record Shops 49 butikker i Norge driver selskapet tilsammen 160 butikker i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Alle butikkene vil skifte navn til GameStop.

Butikksjef ved Free Record Shop i Mo i Rana, Marte Øverland, sier at det er litt vedmodig, og at de gjerne skulle fortsatt med å selge cd-er.

Transaksjonen er forventet ferdig tidlig i april.

Relaterte nyheter[rediger]