Hopp til innhold

Klart for MGP i Beograd

Fra Wikinytt

Målform: Bokmål - Dato: 20. mai 2008 - Oppdater siden - Rediger artikkelen - Flere nyheter

Melodi Grand Prix 2008
Relaterte saker
Wikipedia
Wikipedia
Mer informasjon om Melodi Grand Prix 2008 på Wikipedia:


Fakta
Eurovision Song Contest er Eurovisjonens årlige slagerkonkurranse, og er blitt arrangert siden 1956 av den europeiske kringkastingsunionen, EBU.
Fakta fra Wikipedia

Serbia: I kveld braker Melodi Grand Prix (MGP), eller Eurovision Song Contest (ESC) som det heter ute i Europa, løs i Beograd i Serbia.

Norges bidrag i musikkonkurransen er Maria Haukaas Storeng, med Hold On Be Strong, skrevet av Mira Craig. I kveld starter første semifinale, og på torsdag vil andre semifinale gå av stabelen, før den store finalen er på lørdag.

- Fælt

- Aldri før har nivået vært så lavt. Det er bare fælt. Men Maria skiller seg ut i galskapen. Hun bare må gå videre, sier Jostein Pedersen til VG Nett.

Irlands syngende kalkun og Russlands kunstløp-show på en sammleggbar isbane liker han særdeles dårlig, og er rett og slett rystet over disse bidragene, og han blir heller ikke spesiellt imponert over Slovenias artist, som ankommer scenen i strippebur.

- Og så har vi jo Aserbajdsjan - herregud. Det er jo så fælt! De er debutanter i år og fremfører en opera med en djevel og engel. Det er litt av et løp Maria skal konkurrere mot. Hun er bare en flott jente med en fin sang - som ikke opptrer på stylter eller noe i den duren, sier Jostein til VG Nett.

KilderDenne nyhetssaken er en kort telegramartikkel. Vet du mer om nyhetssaken, kan du hjelpe til med å utvide den.

Lurer du på hvordan du kan gjøre artikkelen bedre? Se Hvordan skrive en artikkel