Ny HD-kanal tilgjengelig hos Viasat

Fra Wikinytt

Målform: Bokmål - Dato: 31. oktober 2008 - Oppdater siden - Rediger artikkelen - Flere nyheter

TV
Relaterte saker
Mer informasjon om TV på Wikipedia:


Bakgrunnsfakta
«MTVNHD»

MTVNHD er en 24 timers HD (high-definition) musikk og underholdningskanal som ble lansert 15. september 2008 av MTV Networks Europe. I første omgang vil kanalen være tilgjengelig i et utvalg av europeiske land, men vil etter hvert bli lansert i Vest-Europa og Latin-Amerika. MTVNHD vil tilby en blanding av programm fra MTV, VH1 og Nickelodeon. Kanalen er basert på MTV Networks Europe hovedkontor i Warszawa, Polen. Den engelskspråklige tjenesten vil også ha original og ervervet viser.

Fakta fra Wikipedia
Norge

Norge: Musikk- og barnekanalen MTVNHD er nå tilgjengelig for Viasats parabolkunder, melder Viasat News.

MTVNHD viser programmer fra kanalene MTV, Nickelodeon, VH1 samt fra flere andre av MTV Networks kanaler. På hverdagene vil sendingene på kanalen bestå av gamle og nye MTV-produksjoner. Blant annet vil MTV Europe Music Awards vist i HD på kanalen når den går av stabelen 6. november. I helgene vil sendeflaten bli fylt med programmer rettet mot barn fra MTV Networks barnekanal Nickelodeon.

Kanalen er tilgjengelig for de Viasat-kundene som har en HD-mottaker, en HD Ready- eller Full-HD-TV og et HD-abonnement fra Viasat. Kanalen ligger på kanalplass 43 fra 6. oktober.

Relaterte nyheter[rediger]

Kilder[rediger]

  • Viasat: S. 5. Musikk og barneprogram i ny HD-kanal, av Viasat News (31. oktober 2008) (norsk)


Wikipedia
Wikipedia
Wikipedia har en artikkel om MTVNHD.