Hopp til innhold

Geitehode levert til Chicago Cubs-eier Tom Ricketts

Fra Wikinytt

Målform: Bokmål - Dato: 13. april 2013 - Oppdater siden - Rediger artikkelen - Flere nyheter


Wrigley Field.
Foto: J. Nguyen

Onsdag klokka 14:30 lokal tid, ble et geitehode levert til eier av Chicago Cubs, Tom Ricketts, på hans kontor i Wrigley Field. Hodet ble levert ved port K av en uidentifisert mannlig sjåfør av en van, og vistnok ikke av en sjåfør i United States Postal Service.

Chicagopolitiet ble varslet om hendelsen, og holder på med undersøkelser. Sjåføren av bilen ble filmet av et overvåkingskamera.

I 1945, når Cubs sist fullførte verdensserien i Major League Baseball, ble resturanteier i Chicago, Billy Sianis, kastet ut fra Wrigley Field mens verdensserien pågikk, etter å ha forsøkt å ta med en geit inn på stadioen. Etter hendelsen blir det påstått at Sianis forbannet laget, og sverget at de aldri igjen kom til å vinne mesterskapet. Hendelsen har blitt endel av Chicago Cubs supporterhistorier.

Dagen som hendelsen skjedde ble kampen mellom Chicago Cubs og Milwuakee Brewers utsatt på grunn av vær. Cubs organisasjon er også opptatt med forhandlinger med byen Chicago over mulig renovasjon av Wrigley Field.


Kilder[rediger]