Hopp til innhold

«Kodenavn Hunter» sendes samtidig som Senkveld; TV 2: - «Senkveld» vil få det tøffere

Fra Wikinytt

Målform: Bokmål - Dato: 21. oktober 2008 - Oppdater siden - Rediger artikkelen - Flere nyheter

TV
Relaterte saker
Mer informasjon om TV på Wikipedia:


Norge
Bakgrunnsfakta
«Kodenavn Hunter»

Kodenavn Hunter er en norsk TV-serie i seks deler som ble sendt på NRK i 2007. Ane Dahl Torp vant Gullruten i kategorien Beste Kvinnelige Skuespiller for sin rolle i serien. Serien er utgitt i bokform av krimforfatter Jørn Lier Horst. Sesong 2 blir sendt på NRK1 fra 31. oktober 2008.

Fakta fra Wikipedia

Oslo: NRK har valgt å legge sesong 2 av «Kodenavn Hunter» til klokken 22.10 på fredagskvelden. Dette er samme tidspunkt som «Senkveld».

- Seerne har ikke vært helt fornøyde med detektivflaten vår etter «Grosvold». Derfor ønsker vi å styrke fredagen opp mot Kveldsnytt, sier tv-sjef Arne Helsingen i NRK. - Vi er veldig opptatt av å ha et så godt helgetilbud som mulig, og synes dette er en god og overraskende måte å styrke helga på, legger han til.

Til nå i høst har NRK1 sendt den skotske krimserien «Taggart» etter at Grosvold er ferdig.

Tallene vil gå ned - «Senkveld» vil få det tøffere. Vi kan ikke annet enn regne med at tallene vil gå litt ned, sier programdirektør Nils Ketil Andresen i TV 2.

Men også NRK regner med at tallene for «Kodenavn Hunter» vil gå ned i forhold til sist vinters sterke seertall. Da hadde serien 900.000 seere.

- Det var for det første færre tv-kanaler på det tidspunktet, og sendestart var i februar - da det er litt færre store tv-satsinger, sier Helsingen.

Dagbladet.no:
- Og dessuten blir vel «Senkveld» en sterkt konkurrent?

- Ja, TV 2 har veldig gode fredagskvelder - og kommer sikkert til å klare seg bra selv om vi styrker vår satsning.

Kilder

[rediger]
Wikipedia
Wikipedia
Wikipedia har en artikkel om Kodenavn Hunter.


Relaterte nyheter

[rediger]