Hopp til innhold

Wie og Bjørnstad i Illinois

Fra Wikinytt

Målform: Bokmål - Dato: 12. juli 2006 - Oppdater siden - Rediger artikkelen - Flere nyheter

Relaterte saker
Golf
Mer informasjon om Golf på Wikipedia:


Henrik Bjørnstad

USA: Henrik Bjørnstad gjør denne uken nok et forsøk på topplassering på PGA-Touren, og det gjør også 16 år gamle Michelle Wie, som prøver å bli første kvinne siden Babe Zaharias i 1945 til å klare cuten på PGA-Touren.

I morgen går ukens PGA-turnering, John Deere Classic av stabelen. Turneringen har et relativt svakt startfelt, men med Michelle Wie i deltagerlisten blir turneringen blant de mer populære.

Spørsmålet blir om Michelle klarer å kjempe seg igjennom den vanskelige PGA-banen og klare cuten, som hun var 2 slag for dårlig til å klare i fjor.

Spillere som har sett henne i aksjon under treningsrundene er overbevist om at hun kommer til å klare det denne gang, blant dem er tittelforsvarer Sean O'Hear og Zach Johnson.

Bjørnstad ser også fram mot turneringen, forige helg slo han bra, men puttene ville (som vanlig) ikke i, hvis han klarer å få til putteren denne uken kan det bli en meget god plassering.

I bloggen sin sier Henrik at banen er morsom, og at om man driver bra får man mange birdie-sjanser. Og det er ingen tvil om at Henrik driver bra, han ranker nemlig som nummer 20 på "total driving" statistikken, som tar statistikken fra både lengde og presisjon for å finne ut hvor god man totalt sett er til å drive.

Michelle Wie slår ut klokken 15:44 norsk tid og spiller i sammen med Daisuke Maruyama og Jeff Gove.. Henrik Bjørnstad slår ut klokken 20:54 norsk tid, han i sammen med Robert Garrigus og John Panek.

Artikkelen ble skrevet og publisert på Golfsiden.net 12 juli og senere publisert på Wikinytt med tillatelse.