Hopp til innhold

Kjempespill av Thorp

Fra Wikinytt

Målform: Bokmål - Dato: 20. juli 2006 - Oppdater siden - Rediger artikkelen - Flere nyheter

Relaterte saker
Golf
Mer informasjon om Golf på Wikipedia:


Marius Thorp

Storbritannia: 18 år gamle Marius Thorp fra Bærum Golfklubb imponerte under førsterunden av The Open Championship 2006 (British Open), som er en av verdens største golfturneringer. Med en 71-runde ligger han på en delt 50. plass og kan bli den første nordmannen noen sinne til å klare cuten i en major-turnering.

Dette er imponerende, personene som spilte likt som han er blant annet Steve Elkington, Rich Beem, Richard Green, Geoff Ogilvy (som nylig vant en PGA-turnering) og Paul McGinley.

18-åringen fra Bærum spilte også bedre en mange av verdens aller beste spillere, som f. eks Paul Casey, John Daly, Tim Clark, Colin Montgomerie, Stuart Appleby og Davis Love.

Og ikke nok med det - Marius sier selv at han kunne ha spilt mye bedre.

Så da gjenstår det å se om han klarer å holde fokuset oppe under morgendagen - og forhåpentligvis klare cuten, som i øyeblikket går på par.

Helt i toppen ligger Craeme McDowell på 6 under par, etterfulgt av Tiger Woods, [[:w:Antonhy Wall|Anthony Wall[[, Miguel Angel Jiménez, Greg Owen og Keiichiro Fukabori, på 5 under par.

Tiger Woods var flere ganger i trøbbel, men klarte å likevel å mekke sammen en toppscore. En avsluttende eagle hjalp en del.

SportN sender live fra turneringen nesten hele dagen.

Artikkelen ble skrevet og publisert på Golfsiden.net 20 juli og senere publisert på Wikinytt med tillatelse.