Hopp til innhold

PlayStation-spillet «Buzz! The BIG Quiz» lanseres i mars

Fra Wikinytt

Målform: Bokmål - Dato: 20. januar 2006 - Oppdater siden - Rediger artikkelen - Flere nyheter

PlayStation 2

Sony Computer Entertainment Europe har endelig annonsert at PlayStation-spillet «Buzz! The BIG Quiz» skal lanseres i mars. Det originale Buzz-spillet «Buzz! The Music Quiz» ble solgt i over 50 000 eksemplarer på norsk, så det er kanskje ikke så overraskende at en ny versjon nå skal lanseres.

«Buzz! The BIG Quiz» skal i følge Sony inneholde trivielle spørsmål innen mange kategorier, blant annet film, musikk og sport. Mens man i det originale spillet fikk høre musikksnutter av kjente sanger i forbindelse med spørsmålene, vil man i det nye spillet få både bilder, musikk og videoavspillinger å forholde seg til. Man vil også få større muligheter til å stjele poeng fra motspillerne. Det skal også være mulighet for at opptil åtte spillere spiller samtidig.

Spillet vil dubbes til norsk, men det blir ikke Thomas Strzelecki, programlederens norske stemme i det første spillet, som vil gjøre jobben i det andre. Ifølge den norske utgiveren av spillet, Nordisk Film Interactive, kommer stemmebyttet av tidsnød, og hvem som skal ha stemmen til «Buzz» er ikke nevnt.

«Etter suksessen med det forrige showet Buzz!: The Music Show, visste jeg at SCEE (Sony Computer Entertainment Europe) fort ville banke på døren min igjen. Jeg har åpenbart fått en rekke andre tilbud, men jeg fornøyd med å kunne bli hos mine venner i SCEE. Det dreier seg naturligvis om mer enn penger - det handler om utfoldelse for et kreativt geni», sier «Buzz» i en pressemelding.

Kilder

[rediger]