Hopp til innhold

Wikinytt:Desken/2007

Fra Wikinytt
Arkiv
Arkiv
Dette er et arkiv over inaktive diskusjoner fra Wikinytt:Desken. Venligst ikke gjør endringer her. Ønsker du å fortsette en gammel diskusjon, ta det opp på den aktive diskusjonssiden.
Arkivert: 14. jan 2008 kl. 11:17

Sletting

[rediger]

Det er en liten opphopning av artikler som er merket for sletting. Kan en administrator kikke litt på det? --Lipothymia 3. jan 2007 kl. 13:02 (CET)

DynamicPageList2

[rediger]

There are polls inside French and Italian language communities to see if we could ask (in MediaZilla) for implementation of m:DynamicPageList2 on the whole Wikinews projects or, maybe, only on projects which make the request.
See fr:Wikinews:Salle café#DynamicPageList2 and it:Wikinotizie:Bar#DPL2. On Bosnian and Japanese language communities, two bureaucrats were also contacted and do not seem to be against this possible new feature. Hégésippe | ±Θ± 11. jan 2007 kl. 05:25 (CET)

Sorry, this project is more or less inactive. Kjetil r 21. mar 2007 kl. 23:16 (CET)

Nå da?

[rediger]

Den 12. des 2006 foreslo jeg å gi Wikinytt en mnd for å se om ting gikk bedre. Det har det vel ikke akkurat gjort. Det har i løpet av 2007 blitt skrevet hele 2 (to) saker. Det er vel derfor klart at prosjektet er så stein dødt som enkelte av oss har hevdet en stund nå.

Kategorisystemet er et kaos (dårlig innflytelse fra nn.wp kanskje?), det er for vanskelig å legge inn nye artikler, og vi har få grunnleggende retningslinjer på plass (f.eks. for bilder).

Samtidig har andre norske nettsider som driver brukerbasert nyhetsformidling gode tider og gjør det bra. Ett eller annet må vi da gjøre feil. Vi har jo faktisk knapt nok brukere, og fortsatt flere administratorer enn antall brukere.

Så hva gjør vi nå? Fortsetter vi og later som vi et et seriøst prosjekt, eller er vi modige nok til å si at Wikinytt var en god idé, men det fungerte ikke? Nå ser det ut til at brukere som ikke har noen tilknytning til prosjektet hindrer en formell stenging, så da må vi ty til lokale løsninger. Vi kan jo f.eks. gjøre som de gjør på den svenske forsiden. Kjetil r 21. mar 2007 kl. 23:15 (CET)

Nå er det på tide å være realistiske. Prosjektet har fått sjanse på sjanse, men intet skjer. Det er og blir dødt. Obladi 22. mar 2007 kl. 11:39 (CET)
Jeg må korrigere meg selv litt her, det var ikke bare to saker i 2007. Grunnen til at jeg trodde det var at den øverste saken under «siste nytt» var fra desember, og at jeg derfor antok at kun de to hovedsakene på forsiden var fra 2007. Det bekrefter vel bare mitt poeng om at brukergrensesnittet ikke fungerer. Wikinytt er kanskje ikke like dødt som jeg først trodde, men ikke langt unna. Kjetil r 24. mar 2007 kl. 04:20 (CET)

Det vikrker som det er konsensus for å gjøre som svenskene, da det ikke er noen som har satt seg i mot. Hva om vi legger inn:

Norsk Wikinytt har svært liten aktivitet

Se heller den internasjonale portalen.

The Norwegian Wikinews is no longer active.

øverst på Hovedsiden? Slik viser vi leserne (if any) at vi ikke er aktive. Kjetil r 30. mar 2007 kl. 19:07 (CEST)

Mitt modererte forslag:

Norsk Wikinytt har for tiden liten aktivitet

Se heller den internasjonale portalen.

Engelsk tekst hører ikke hjemme her, og er dessuten ikke i overenstemmelse med realitetene - prosjektet er ikke nedlagt, det er aktivitet, om enn så liten den er. --Lipothymia 30. mar 2007 kl. 22:59 (CEST)

Greit nok, det er nå tross alt noe aktivitet. Kjetil r 31. mar 2007 kl. 04:34 (CEST)
Den bør også legges inn på MediaWiki:Sitenotice. Obladi 31. mar 2007 kl. 13:08 (CEST)