Tippeligaen: Vålerenga - Lillestrøm 0 - 1

Fra Wikinytt

Målform: Bokmål - Dato: 16. august 2009 - Oppdater siden - Rediger artikkelen - Flere nyheter


Lillestrøm slo søndag Vålerenga 0-1 på Ullevaal Stadion
Foto: Philip Gabrielsen
Denna har vi ventet lenge på, og den var fullt fortjent etter måten vi spilte på idag


—Lillestrøm-trener Henning Berg til Wikinytt

Ullevål: / Oslo: Lillestrøm slo Vålerenga med ett mål i søndagens hat-oppgjør på Ullevaal Stadion. Lillestrøm var jevnt over et bedre lag enn Vålerenga og hadde flest sjanser mot mål. Det var en glad Lillestrøm-trener som kunne motta stående applaus fra Kanarifansen etter kampen.

Vålerenga har vunnet de 3 siste kamper spillt på Ullevåll, og det var derfor en svært lettet Lillestrøm-trener, Henning Berg som uttalte til Wikinytt at «denna har vi ventet lenge på, og den var fullt fortjent etter måten vi spilte på idag». Treneren fikk stående applaus i flere minutter etter kampen, og måtte for andre gang komme ut på gressmatta og takke publikum.

Lillestrøm hadde overtaket i både først og andre omgang, men sløste med sjansene foran mål. Vålerenga kom til flere avslutninger, men klarte altså ikke å få hull på Lillestrøm-forsvaret. Dagens spiller ble kåret rett før målet til innbytteren Frode Kippe.

Wikinews
Wikinews
Denne artikkelen inneholder førstehåndsjournalistikk av en Wikinytt-bruker. Se diskusjonssiden for mer informasjon. Førstehåndsartikler kan oversettes gjennom WORTNET.