Hopp til innhold

Skapte halv mil lang kø på E39: - Finnes det en annen vei?

Fra Wikinytt

Målform: Bokmål - Dato: 9. mai 2008 - Oppdater siden - Rediger artikkelen - Flere nyheter

Skaun: En landbruksmaskin skapte stor irritasjon i pinsetrafikken på E39 i Skaun i Sør-Trøndelag.


- Jeg skulle egentlig fått denne maskinen for tre uker siden. Til slutt ble den sendt med båt fra Bergen, men de glemte de å losse den selvgående gresskutteren av i Molde. Dermed måtte jeg selv til Trondheim å hente den, forteller en fortvilet sjåfør som ikke ville oppgi navnet sitt til avisa Sør-Trøndelag.

Da Sør-Trøndelag spør hvorfor han ikke vurderte å kjøre gammelveien i stedet for motortrafikkveien til Orkanger, svarer mannen med å spørre om det finnes en annen vei, og han sier at E39 er den eneste veien han vet om. Dessuten sier han at folk ikke brukte muligheten til å kjøre forbi han.

Politiet varslet

Flere sinte trafikanter ringte inn til politiets operasjonssentral i Trondheim under sjåførens kjøretur på motortrafikkveien med landbruksmaskinen.

- Det er forbudt å kjøre en slik saktegående maskin på motorveien. Jeg vil kalle det veldig ubetenksomt gjort av sjåføren. Han skapte irritasjon og stress i pinsetrafikken. Vi sendte ut en patrulje som skulle stoppe denne maskinen, men dessverre måtte vi omprioritere og sende patruljen til et annet oppdrag, forteller operasjonsleder Leif Berglund ved politisentralen i Trondheim.

Kilder