Hopp til innhold

Kjetil Rekdal til Lierse

Fra Wikinytt

Målform: Bokmål - Dato: 22. november 2006 - Oppdater siden - Rediger artikkelen - Flere nyheter


Kjetil Rekdal
Foto: Michael Brammen

Belgia: Vålerengas tidligere fotballtrener Kjetil Rekdal har takket ja til trenerjobb i den belgiske fotballklubben Lierse.

Kjetil Rekdal takket i går kveld ja til ansettelse i den nedrykkstruede fotballklubben Lierse i Belgia. Rekdal har tidligere vært i Lierse som fotballspiller. I august 2005 trakk han seg fra trenerjobben i Vålerenga, og det har vært mange spekulasjoner om hvilken klubb som ville bli hans neste stoppested. Ansettelsen i Lierse ble annonsert ved en pressekonferanse i Belgia i går kveld.

Kjetil Rekdal

[rediger]

Fra Wikipedia:
Kjetil Rekdal (født 6. november 1968) er en norsk fotballspiller og trener. Rekdal har 83 A-landskamper og 33 landskamper for aldersbestemte lag. Han debuterte da han var bare 16 år og 222 dager i toppserien for Molde i 1985, og han er fortsatt den nest yngste som har spilt i toppserien etter Kjetil Sigurdsen.

Rekdal overtok som trener i Vålerenga Fotball etter Tom Nordlie i 2001, og under hans ledelse rykket klubben opp i Tippeligaen samme år. Året etter ledet han også laget til seier i cupen. Rekdal sto fortsatt ved roret da Vålerenga vant Tippeligaen i 2005.

Rekdal var inne i sin sjette sesong som hovedtrener for Vålerenga Fotball, noe som er rekord for klubben, da han valgte å gå av med øyeblikkelig virkning 21. august 2006. Bakgrunnen for avgangen var ifølge ham selv de dårlige resultatene til klubben både i serie og cup.

Relaterte nyheter

[rediger]

Kilder

[rediger]