Hopp til innhold

Helly Hansen tenker på miljøet

Fra Wikinytt

Målform: Bokmål - Dato: 27. januar 2008 - Oppdater siden - Rediger artikkelen - Flere nyheter
Helly Hansens (HH) nye miljøprosjekt har fått navnet Ekolab.

- Vi kan ikke forandre verden, men vi kan bidra på vår måte til at klimautslippene blir minst mulige, sier marketingansvarlig for Helly Hansen på verdensbasis, Bosse Langaas til magasinet SPORT.

Ekolab er et laboratorium der HHs ansatte skal kunne lære hva de skal tenke på for å bli bedre på miljø.

- HH er også bekymret for de miljø- og klimaendringene vi ser i dag, og vi er nødt til å ta vår del av ansvaret for å stanse de menneskeskapte endringene. Vi kan ikke forandre verden, men vi kan gjøre det vi kan for at klimautslippene blir minst mulige, sier Bosse Langaas til magasinet SPORT.

Flere miljøprodukter til sommeren

[rediger]

- Vi lanserer denne vinteren noen utvalgte produkter som er laget på en miljøvennlig måte. For sommeren vil langt flere produkter være laget etter de nye miljømålene vi setter oss. Dette innebærer at plaggene inneholder mindre giftstoffer, som for eksempel av Hellytech-stoffene ikke har noen fluorkarbohydrater i membranen osv. I tillegg satser vi på at plaggene skal ha langt mer resirkulerbare materialer. Vi har for eksempel en fleece der 60 prosent av materialet er laget av resirkulerbar plast, sier Langaas til magasinet SPORT.

Kilder