Hopp til innhold

Danmark-Sverige 0-3

Fra Wikinytt

Målform: Dansk - Dato: 8. juni 2007 - Oppdater siden - Rediger artikkelen - Flere nyheter
Danmark: / Sverige: / UEFA: UEFA offentliggjorde i dag den med spænding imødesete afgørelse på EM-kvalifikationskampen i fodbold mellem Danmark og Sverige. Som de fleste havde ventet blev Danmark dømt som taber med 0-3 og idømt en bøde på 450.000 kr, men de supplerende straffe var uventet hårde, og denne del af afgørelsen vil formentlig blive appelleret.

De dele af afgørelsen, som Dansk Boldspil-Union (DBU) ikke umiddelbart kan acceptere, er afgørelsen om at de sidste fire hjemmekampe i EM-kvalifikationsturneringen skal spilles mindst 250 km fra København, samt at den første af disse kampe (mod Lichtenstein) skal spilles uden tilskuere. Afstandskravet kan medføre, at det vil være svært at finde et stadion i Danmark, hvor de fire kampe kan afvikles.

DBU har i medfør heraf udtalt, at de agter at appellere denne del af afgørelsen, som de mener er urimeligt hård i betragtning af forseelsens omfang. Den endelige afgørelse vil blive truffet når DBU har modtaget alle informationer om afgørelsen, herunder begrundelserne for de specielt kritiserede hårde supplerende sanktioner.

Kilder: