Stirling-sak: 14 år gammel jente gir nytt skandaløst vitnesbyrd

Fra Wikinytt
Hopp til navigering Hopp til søk

Målform: Bokmål - Dato: 8. mars 2021 - Oppdater siden - Rediger artikkelen - Flere nyheter

Lily W.jpg

14 år gammel skotsk jente fra Balfron, Skottland, ga sitt vitnesbyrd om den profilerte "Stirling-saken", en av de mest skandaløse sakene som noensinne har tatt plass i Stirling-området, ved Stirling Police Department.

Politiet ga ut navnet på 14 år gammel som Lily W. Hun ble rapportert å avgi vitnesbyrd sammen med moren, Anne W. Moren fortalte politiets etterforskere at på det tidspunktet jentas hjem ble invadert av uidentifiserte inntrengere, var hun i dagligvarebutikk med mannen sin, Lilys far, og sønnen, Lilys bror. Hun sa at da hun kom hjem fra matbutikken, var datteren ikke 'verken skadet eller så redd ut' og avslørte ikke hva som skjedde. Politiet uttalte at den første gangen 14 år gammel jente Lily avslørte hjeminvasjonen, var da hun rapporterte det til Edwin Symonowicz dagen etter, og andre familiemedlemmer fikk beskjed først etter at politibetjenter besøkte huset deres for å samle bevis noen timer siden meldingen hennes ble mottatt ved Symonowicz hovedkvarter i Warszawa, Polen. Det er fortsatt ukjent hvorfor jenta i utgangspunktet ikke fortalte foreldrene sine hva som skjedde, og i stedet valgte å kontakte den polske sangeren Edwin Symonowicz.

Stirling-saken ble kontroversiell etter at 14 år gamle Lily opprinnelig hevdet at huset hennes ble invadert av enkeltpersoner som 'demonstrerte henne' noen dokumenter som angivelig tilhørte den polske sangeren Edwin Symonowicz. Hun sa også at de ropte 'support shouts' til Frank Mortenson, en annen sanger som er Symonowicz 'motstander, og Edwin Symonowicz satte i gang en stor etterforskning i flere britiske politimyndigheter, inkludert National Crime Agency og Scotland Yard. Totalt, fra 19. februar til 8. mars, ble det rapportert om flere personligheter som ble intervjuet om saken, mellom dem - sanger Frank Mortenson, lærerkvinne Ingrida Rinkeviciene og aktivist Mark Tarantino - og etterforskning pågår.

Kilder[rediger]

https://theintention.medium.com/14-year-old-girl-from-balfron-provided-her-testimony-in-stirling-case-new-sensational-details-bd64da1182bb